Accountancy

Heeft uw organisatie capaciteit nodig op het gebied van accountancy in de Agribusiness?
Dan is Agroflex uw parter, wij hebben jarenlange ervaring binnen de financiële wereld van de accountantsbranche.
Of het nu om ziektevervanging gaat, of u heeft een piek in de werkzaamheden wij kunnen u daarin van dienst zijn. Agroflex is “de specialist onder de agrarische specialisten!”

Wij kennen de Agribusiness en weten wat uw klanten verwachten van een accountant of adviseur. Door onze specialisatie hebben wij een uitstekend netwerk en kunnen wij uw flexibele vraag invullen. Onze consultants komen tegemoet aan uw wensen en houden daar rekening mee.

Control
Ook als u een bedrijf heeft in de Agribusiness en u heeft vraagstukken op het gebied van administratie of control. Wij hebben een sterk netwerk onder mensen die ervaring hebben bij bedrijven in de Agribusiness. Wij kunnen zowel MKB Bedrijven voorzien als Corporate organisaties.

Credit Control
Om de liquiditeit voor uw organisatie op peil te houden is het van groot belang dat uw klanten op tijd betalen. Agroflex is in staat om credit controllers te leveren die kennis hebben van de Agribusiness. Onze mensen zijn in staat om uw debiteuren op de juiste manier in beweging te krijgen. Door onze kennis van de Agribusiness, spreken weten wij wat er intern speelt, maar ook voor klanten zijn wij een gesprekspartner. Immers het is belangrijk dat de boerentaal gesproken wordt en er kennis aanwezig is hoe agrarische ondernemers denken.