Creditcontrol

Heeft u vraagstukken op het gebied van creditmanagement?

Een goed debiteurenbeleid is de basis voor een gezonde liquiditeit voor uw organisatie. De ervaring leert dat het belangrijk is dat een organisatie duidelijk is in haar debiteurenbeleid. Met onze ankers diepgeworteld in de financiële- en agrarische sector zijn wij voor uw organisatie de juiste partner en bieden wij u toegevoegde waarde om uw debiteurenbestand in control te houden.

Bij Agroflex zijn wij bij uitstek uw partner om uw organisatie ondersteuning te bieden bij het debiteurenbeleid. Door onze kennis van de agrarische sector weten wij wat er speelt, en “spreken wij de  van de boer”

Omdat wij ons bewust zijn hoe belangrijk uw klantrelaties zijn, gaan wij zorgvuldig met incassozaken om uiteraard. Wij zorgen dat u de klantrelatie niet verliest, maar geven wel duidelijkheid wat u verwacht van uw klanten.

Onze professionals hebben een ruime financiële achtergrond en ervaring meestal ook in bijzonder beheer bij een bank. Dit betekent dat wij u kunnen ontzorgen bij klanten met betalingsproblemen. Wij brengen de situatie van uw klanten in kaart, hiermee maken wij voor u inzichtelijk waar het knelt bij uw debiteur. Op basis daarvan kunnen wij u ondersteunen met het treffen van betalingsregelingen, of u kunt besluiten de klantrelatie te beëindigen en andere stappen gaan zetten om uw vordering te incasseren.

Wij kunnen de volgende professionals bij u detacheren:

• Creditanalisten

• Creditcontrollers

• Debiteurenbeheerders

Wilt u meer informatie dan kunt u ons een bericht sturen of bellen op 085-4018171