Mogelijkheden

Voordeel van werken bij Agroflex is dat er mogelijkheden zijn om flexibel te werken en eventueel zorg en werk te kunnen combineren. Ook als je van afwisseling houdt dan biedt Agroflex absoluut mogelijkheden. Door onze expertise en ons netwerk binnen de Agribusiness hebben wij de mogelijkheid om je bij verschillende opdrachtgevers te kunnen plaatsen. In je werkzaamheden wordt je door de medewerkers van Agroflex ondersteund en gecoacht, alles is erop gericht om jou succesvol te maken.

Voordelen

Werken bij Agroflex is meer dan werken via een detacheringsbureau. Als werknemer van Agroflex zit je midden in ons netwerk . Wij maken met jou een ontwikkelplan afhankelijk van jouw ambities. Werken bij Agroflex betekend persoonlijke groei. Ook kunnen jouw ambities sneller waargemaakt worden dan wanneer je vast bij een organisatie werkt. Zowel voor mensen die zekerheid zoeken, als voor mensen die ondernemend zijn hebben wij verschillende contractvormen. Daarnaast heb je Bij Agroflex de mogelijkheid om te kiezen uit een buffet van arbeidsvoorwaarden en de arbeidsovereenkomst die wij met je opstellen is maatwerk. In een persoonlijk gesprek kunnen wij je meer vertellen over onze mogelijkheden.

Zelfstandig professional

Ben jij een zelfstandig bankprofessional met Food & Agri kennis en wil jij werken via een interessante partij? Agroflex heeft zeer veel mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar opdrachten in het bankwezen. Wij hebben veel vraag van banken naar professionals met kennis van zaken.  Als je via Agroflex een opdracht uitvoert dan zit je tussen mensen met passie voor bankieren maar zeker ook voor de agrarische sector.

Je hebt de mogelijkheid om kennis te delen met andere professionals en tijdens opdrachten ben je  bij ons van harte welkom op bijeenkomsten met onze mensen.  Dit maakt het dat je als zelfstandig ondernemer toch bij een groter geheel kan horen dit maakt jouw sterker en gemotiveerder, wat weer uitstekende kansen biedt voor jouw als zelfstandig ondernemer. Wil je meer informatie klik dan hier voor onze contactgegevens.

 

Voor wie?