OVER ONS

 

Agroflex is een detacheringsbureau gespecialiseerd in het oplossen van kennis- en capaciteitsvraagstukken bij organisaties in de Agribusiness. Agroflex richt zich daarbij op banken, verzekeringsmaatschappijen en overheden. Door onze specialisatie zijn wij voor veel van onze klanten een belangrijke strategische partner.

Onze ambitie is om de juiste professional op het juiste moment beschikbaar te kunnen stellen aan onze opdrachtgever. Naast kennis en vaardigheden, beschikken onze medewerkers over de juiste competenties om een opdracht naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren. Om onze opdrachtgever optimaal te kunnen bedienen en met hem mee te bewegen, geeft Agroflex veel aandacht aan coaching, opleiding en begeleiding van de medewerkers.

Heb jij ruime bancaire ervaring en een achtergrond in Food & Agri, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Agroflex zoekt regelmatig professionals die graag op interim basis bij de bank willen werken. Kijk direct bij onze vacatures voor de actuele mogelijkheden.