Over ons

Agroflex is een bureau gespecialiseerd in het oplossen van kennis- en capaciteitsvraagstukken in de Agribusiness. Agroflex richt zich daarbij hoofdzakelijk op banken en accountantskantoren die actief zijn in de agrarische sector. Door onze specialisatie zijn wij voor veel organisaties in Nederland de sparringpartner als het gaat om agrarische financiële vraagstukken.
Onze hooggekwalificeerde medewerkers zijn in staat om de agrarische afdeling binnen een organisatie naar een hoger niveau te brengen Wij kunnen uw bestaande medewerkers coachen en hierdoor efficiënter te maken wat voor uw bedrijf kortere doorlooptijden oplevert in werkzaamheden.

Ook bij een piek in de werkzaamheden kunnen wij aan uw bedrijf mensen leveren die direct inzetbaar zijn, financiële vraagstukken in Food & Agri is immers onze core business. Wij hebben een vaste kern van medewerkers die bij ons een vast dienstverband hebben. Dit heeft als voordeel dat wij gegarandeerde kwaliteit kunnen leveren. Ook hebben wij een sterk netwerk onder de zelfstandig professionals die een hoog kennisniveau hebben van financiële vraagstukken in Food & Agri. Hierdoor zijn wij voor de banken en andere organisaties een kennispartner en kunnen wij u verder helpen met hun vraagstukken.

Ben jij een professional met een ruime financiële achtergrond in Food & Agri, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Agroflex zoekt regelmatig professionals die graag op interim basis bij onze opdrachtgevers willen werken en een bedrage willen leveren aan het succes van Agroflex, kijk direct bij onze vacatures.