Verzekeren

Heeft u extra capaciteit nodig op het gebied van verzekeren? Agroflex kan uw organisatie verder helpen door het leveren van agrarische verzekeringsprofessionals zoals: schadebehandelaars, acceptanten, commercieel / administratief medewerkers, gevolmachtigd agenten, teamleiders, interimmanagers, back office medewerkers, front office medewerkers, projectmedewerkers, assurantieadviseurs binnendienst, accountmanagers / adviseurs buitendienst, intern specialisten verzekeren.

Onze kracht:
Agroflex detacheert medewerkers in de sectoren inkomen en schade. Onze klantenkring bestaat daarmee uit verzekeraars, banken en de professionele intermediair. Wij bedienen onze klanten op alle niveaus met een focus op operations; van management tot senior specialisten, Wft-gediplomeerde medewerkers en uitzendkrachten. Wij werken in de detachering met eigen medewerkers, maar ook beschikken wij over een netwerk met ervaren gediplomeerde freelancers. Onze kracht is dat wij agrarisch specialist zijn en uw capaciteitsvraagstukken voor uw agrarische portefeuille kunnen oplossen.

Kennis
De verzekeringswereld is een vak apart. Er verandert veel en de veranderingen volgen elkaar snel op. Bijscholing is dan ook aan de orde van de dag. Bij Agroflex vindt u mensen met passie voor het verzekeringsvak. Mensen die vertrouwen uitstralen, altijd bij zijn en zich inzetten voor uw klanten.
Als je als interim professional een opdracht wilt doen, of je nu als zelfstandige werkzaam bent of in loondienst, schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.