Interim Professional inhuren?

Met een Interim Recruiter kiest u voor flexibiliteit en kwaliteit. Heeft u een piek in uw vacatures of zijn veel vacatures moeilijk in te vullen? Dan kunnen wij u een recruiter leveren die kennis heeft van de kandidatenmarkt in de Agribusiness. Onze Interim Recruiters kunnen het wervingsproces uit handen nemen en uw vacatures succesvol invullen.

Onze Interim Recruiters zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daardoor zijn zij in staat uw organisatie effectief te ondersteunen bij het invullen van uw vacatures. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, en er wordt uiteraard geworven onder de naam van uw organisatie.

Aanpak

In overleg met u wordt de aanpak van het vacatureproces besproken, waarbij onze Recruiters u ook zullen adviseren. Onze Interim Recruiters schakelen nauwgezet met de vacaturehouders en zorgen voor een optimale procesbegeleiding en duidelijke voortgangsrapportage. In overleg wordt besloten hoe de vacature ingevuld gaat worden, waarbij we verschillende mogelijkheden hebben. Er wordt een gedegen communicatieplan opgesteld en het proces wordt inzichtelijk gemaakt voor uw organisatie.

Headhunten

Het proactief benaderen van kandidaten is steeds meer een onderdeel van de hedendaagse arbeidsmarktcommunicatie. Deze trend wordt versterkt door technologische ontwikkelingen zoals CV-databases, E-recruitmentsystemen, Social Media en zoekmachines. Waar arbeidsmarktcommunicatie primair uitgaat van het bereiken en bewegen van doelgroepen, komt daar nu het benaderen van doelgroepen ook bij. Het speelveld van arbeidsmarktcommunicatie wordt groter en complexer in de komende jaren, met nog meer maatwerk in arbeidsmarktbenadering.

Talentpools

Verwacht u voor uw organisatie veel vacatures in de komende jaren? Heeft u ambitieuze doelstellingen voor de toekomst? Dan kunnen wij uw strategisch partner zijn met onze interim recruiters. Wij hebben kennis en ervaring met strategisch recruitment, door het opbouwen van talentenpools. Hiermee kunnen wij voor u een gericht plan van aanpak maken om met de juiste kandidaten in contact te blijven.

Interim Recruitment Online

Heeft uw organisatie niet de omvang om een Interim Recruiter in te huren, of wilt u één vacature invullen? Bij ons is het mogelijk om met een online recruiter uw vacature in te vullen. Door de verschillende modules die wij hebben, kunnen wij een pakket op maat samenstellen dat aan uw wensen voldoet.

Wilt u een strategisch plan voor de toekomst? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de kandidatenmarkt en hebben verschillende organisaties geholpen plannen te maken voor de lange- en middellange termijn om uw personele continuïteit te waarborgen.