Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar de juiste kandidaten voor uw openstaande vacature of wilt u eens met ons sparren over uitbreiding en kansen voor uw organisatie?

Wij kunnen u helpen bij het succesvol invullen van vacatures binnen uw organisatie. Dit geldt zowel voor vaste invullingen maar ook interim posities kunnen wij voor u verzorgen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het invullen van vacatures, wij doen dit integer en zorgvuldig met ook voor u als opdrachtgever en onze kandidaten. Wij hebben kennis van de arbeidsmarkt in de Agribusiness en kunnen u snel laten weten hoe uw kansen liggen. Ook kunnen wij u adviseren om de juiste marketing te gebruiken.

 Werkwijze

Als u een vacature heeft brengen wij deze met u in kaart samen kijken wij wat de mogelijkheden zijn. Dan gaan wij de vacature uitzetten in ons netwerk en onze website. Ook benutten wij graag de mogelijkheid om kandidaten van verschillende organisaties te benaderen. Wij doen dat altijd in overleg met u, want wij weten immers niet wat voor connecties u heeft met de verschillende organisaties.

Interim Recruiter

Mocht u als organisatie veel vacatures hebben dan hebben wij voor u de mogelijkheid om een Interim Recruitment Adviseur te leveren. Wilt u daar meer over weten klik dan hier

Om als bedrijf succesvol te zijn moet je beschikken over de juiste medewerkers, uiteraard weet iedereen dit. Maar hoe krijg je deze nu binnen? Dat is wel een vraag waar te weinig bedrijven bij stil staan. Door de schaarste op de arbeidsmarkt die alleen schaarser zal worden is dit wel de vraag die u zichzelf moet stellen.

Dit vraagt van u als bedrijf een andere benadering van de werknemersmarkt en wij kunnen u helpen. Want immers het is ook belangrijk dat de continuïteit van uw organisatie niet onder druk komt te staan.

Het is voor u organisatie zeer belangrijk om beleid te maken op het gebied van strategische personeelsplanning ook als uw organisatie naar uw idee een beperkte omvang heeft. Het kan uw organisatie kwetsbaar maken als de bezetting te laag is of de werkdruk ineens te hoog wordt. Als u groeiplannen met uw organisatie heeft moet u geen zorgen hebben over uw bezetting en eventueel te hoge werkdruk voor uw zittende werknemers. De arbeidsmarkt is sterk aan het veranderingen onderhevig en wij kunnen voor uw organisatie sparringpartner en adviseur zijn om hierop in te spelen. Ook kunnen wij u helpen met het maken van een strategisch plan, wil u een offerte of meer informatie opvragen?