Opdrachtgevers

De arbeidsmarkt in de Agribusiness is continue in beweging, door de ambities en de sterke groeidoelstellingen van de agrarische ondernemers worden vraagstukken steeds complexer. Dan heeft een financiële instelling behoefte aan professionals die weten waar het over gaat. Maar als het niet gaat om een permanente invulling is het zeer prettig als er iemand ingehuurd kan worden die direct inzetbaar is en direct de handen uit de mouwen steekt om uw organisatie verder te helpen. U bent bij ons verzekert van de agrarische expertise die u juist nodig heeft.

Onze mensen hebben visie op de zaken waar ze mee bezig zijn, ze zijn in staat om trajecten weer in beweging te krijgen. Agroflex is voor de banken de kennispartner op het gebied van Food & Agri, wij hebben kennis van financieren en kunnen bij de banken meerwaarde leveren.
Voordeel van onze specialisatie is dat wij bij verschillende banken verschillende vraagstukken tegenkomen. Binnen Agroflex bouwen wij een enorme schat aan kennis en ervaring op waarmee wij u weer verder kunnen helpen. Ook zijn wij in staat om met uw klanten te kijken naar ondernemende alternatieve financieringsbronnen. Agroflex is in staat om de bank een sterkere marktpositie te laten verkrijgen met een positieve uitstraling.

Onze mensen zijn in Food & Agri inzetbaar in meerdere disciplines, de meeste mensen zijn als generalist- maar ook als specialist inzetbaar. Onze focus ligt op het leveren van:

• Financieringsspecialisten Food & Agri
• Intern Accountmanagers Food & Agri
• Bedrijfsadviseurs Food & Agri
• Kredietbeoordelaars Food & Agri
• (Senior ) Accountmanagers Food & Agri
• Teamleiders Food & Agri
• Verzekeringsspecialisten Food & Agri

Ook voor coaching en opleiding voor uw mensen of afdelingen zijn wij een geschikte partner. Heeft u binnen de afdeling Food & Agri te maken met veranderingsprocessen of wilt u processen optimaliseren dan zijn wij de aangewezen partij die u verder kunnen helpen.