kandidaten

Welkom kandidaten!

Ben jij op zoek naar een andere uitdaging of wil je gewoon eens sparren over een vervolgestap? Wij zijn specialist in vacatures in de Agribusiness.

Ben je net afgestudeerd of heb je meerdere jaren werkervaring? Wellicht kunnen wij zeker iets voor je betekenen. Wij hebben regelmatig vacatures in de Agribusiness, ook hebben wij mogelijkheden voor interim opdrachten. Voor de interim opdrachten zoeken wij meestal mensen met meerdere jaren werkervaring in hun vakgebied. Wil je meer weten over interim, klik dan hier.

Hoe werken wij

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor om (na een afspraak) eens te komen sparren. Wij kijken naar de CV maar zeker naar de persoon achter het CV. Wij brengen je ambities in kaart en kijken met jou waar de mogelijkheden liggen, wij streven ernaar om eerlijk te zijn wat mogelijkheden voor je zijn. Ook hebben wij altijd een aantal vacatures die niet op onze website staan maar waar wij wel aan het zoeken zijn voor opdrachtgevers.

Oriëntatie

Wil jij eens kijken wat mogelijkheden zijn in de arbeidsmarkt of wat een mooie vervolgstap voor jou kan zijn? Ons netwerk in de Agribusiness is erg sterk, wij kunnen op vertrouwelijke basis (anoniem) voor jou kijken of er mogelijkheden zijn voor jouw profiel en ambities.

Sparren

Wil je gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Als jouw profiel past bij onze portfolio is dat altijd een mogelijkheid. Ook hebben wij contacten met internationale bedrijven, onze focus is het meest in agrarisch financieel of de veehouderij sectoren, zowel nationaal als internationaal. Wij hebben met veel organisaties in de Agribusiness al een jarenlange relatie. Wil je eens sparren? Leg gerust je CV bij ons neer!