Over agroflex

Wie is Agroflex?

Ik ben André Bouwkamp, eigenaar van Agroflex. Sinds 2008 houd ik me bezig met personele vraagstukken in de Agribusiness.

Mijn passie voor deze sector en de kennis die ik in mijn vorige functies heb opgedaan, maken mij een interessante gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Mijn doel is om onze opdrachtgevers te ontzorgen, zowel door vaste als interim invullingen te realiseren. Het is mijn passie om vraagstukken op het gebied van personeel op te lossen en opdrachtgevers vooruit te helpen met de bedrijfsvoering. Ik ga net een stapje verder in het meedenken; ik spar met klanten over de invulling van de toekomst, strategische personeelsplanning en hoe we medewerkers tevreden kunnen houden.

Voor kandidaten wil ik een optimale match maken. Ik ga voor een eerlijk verhaal en manage de verwachtingen realistisch. Ik krijg goede energie als ik kandidaten weer een stap vooruit kan helpen. Het maakt me trots als ik zaken op LinkedIn voorbij zie komen van kandidaten die door Agroflex zijn bemiddeld, wetende dat ik hierin een kleine bijdrage heb geleverd aan hun verdere ontwikkeling.

Ook vervul ik graag interim opdrachten voor onze klanten, met onze kandidaten of de mensen die bij Agroflex in dienst zijn. Wat ik hier superleuk vind, is dat je betrokken bent bij de opdrachten en de juiste kaders kunt scheppen om de opdracht succesvol te vervullen. Heeft jouw organisatie een vacature? Of wil je als kandidaat eens kennismaken? Zoek gerust contact of bel mij op 06-12553533.