Interimmers

Ben jij een interimprofessional of heb je deze ambities? Agroflex kent de interimmarkt als geen ander in de Agribusiness. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van interimprofessionals bij verschillende organisaties.

Onze kracht is dat wij diepgaande kennis hebben van de sector en daardoor voor onze opdrachtgevers maar ook voor onze professionals een goede gesprekspartner zijn. Wij weten wat er speelt en wat er nodig is. Dat betekent voor jou dan ook dat wij je kunnen vertellen wat bij jou past en op welke opdracht je succesvol kunt zijn.

Opdrachten Agrarisch Financieel

Wij hebben regelmatig opdrachten bij de grootbanken. Let wel op, hierbij wordt meestal een diepgaande bancaire kennis gevraagd. Maar als je een interimklus wilt doen, dan zijn wij zeker een goede partner. Bij ons zijn er zowel mogelijkheden voor ZZP’ers als voor werken in loondienst. Ook dan zijn er zeker mogelijkheden voor je. Wil je meer informatie of contact met ons, vul dan onderstaand formulier in.

Opdrachten buiten de financiële sector

Wij hebben regelmatig opdrachten bij overheden of semi-overheden. Daar zijn regelmatig vraagstukken die agrarische expertise behoeven. Ook hebben wij regelmatig opdrachten bij commerciële bedrijven binnen de Agribusiness. Dit zijn verschillende posities, vaak op het gebied van (project)management, maar we krijgen ook regelmatig vraagstukken voor commerciële of onderzoeksfuncties. Wil je meer informatie of mogelijkheden bekijken? Stuur ons je CV en wij nemen contact met je op!