Vacature voor Agri Bancaire specialisten

business people, partnership and cooperation concept – happy smiling businesswoman with folder and businessman shake hands at office

Vacatures Agrarisch Bancair   

De agrarische ondernemers zijn de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd, dit betekend dat je als agrarisch accountant mee moet ontwikkelen. Als je geïnteresseerd bent in de vacatures van de banken op de agrarische afdelingen, wordt er van jou een ondernemende houding verwacht. Je adviseert klanten, gevraagd en ongevraagd naar de juiste beslissingen voor hun onderneming.

Ben je op zoek naar agrarische bancaire vacatures of opdrachten?

Bij Agroflex vind je de vacatures van de afdelingen van agrarische banken, wij hebben een sterk netwerk in de Agribusiness en wij hebben verschillende opdrachtgevers in alle agrarische sectoren. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen schrijf je dan in, wij hebben regelmatig vacatures  op het gebied van agrarisch bankieren die niet bij ons op de site staan.  Ook als je een tijdelijke opdracht bij een bank wilt doen, dan ben je bij Agroflex zeker aan het juiste adres!

Soorten vacatures agrarisch bancair

Wij hebben regelmatig de volgende vacatures voor agrarisch bancaire specialisten

  • Accountmanager
  • Financieringsspecialist
  • Kredietbeoordeling
  • Risicoanalist
  • Adviseur MKB agri

Waarom een nieuwe uitdaging agrarische accountancy via Agroflex?

Door ons specialisme in de Agribusiness hebben wij een zeer sterk netwerk opgebouwd in de sector. Hierdoor is Agroflex in staat om voor jou de optimale match te vinden. Wij kennen de organisaties, weten welke cultuur daar heerst, dit is voor jou belangrijk dat je weet dat je bij een kennispartner aan tafel zit die kennis heeft van de markt.